Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 36η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης



Με επι­τυ­χία ολο­κλη­ρώ­θη­κε η 36η Μα­ρα­θώ­νια Πο­ρεία Ει­ρή­νης που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε την Κυ­ρια­κή 15 Μάη 2016.
Η Γραμ­μα­τεία της ΕΕΔΥΕ χαι­ρε­τί­ζει τους Μα­ρα­θω­νο­δρό­μους που συμ­με­τεί­χαν, τους ερ­γα­ζό­με­νους, τους άνερ­γους, τις γυ­ναί­κες, τους φο­ρείς που συμ­με­τεί­χαν κι απεύ­θυ­ναν χαι­ρε­τι­σμούς στις εκ­δη­λώ­σεις στις στά­σεις της Μα­ρα­θώ­νιας, καθώς και στον τερ­μα­τι­σμό, ιδιαί­τε­ρα όμως χαι­ρε­τί­ζει τη νε­ο­λαία που γι’ ακόμη μια φορά έδωσε το δικό της αγω­νι­στι­κό στίγ­μα.

Η Γραμ­μα­τεία της ΕΕΔΥΕ ευ­χα­ρι­στεί επί­σης όσους Δή­μους συ­νερ­γά­στη­καν και υπο­δέ­χτη­καν τους Μα­ρα­θω­νο­δρό­μους που πέ­ρα­σαν από τις πό­λεις τους, καθώς και το Γιώρ­γο Σαρρή με τους συ­νερ­γά­τες του που κά­λυ­ψαν μου­σι­κά την τε­λε­τή λήξης.
Ευ­χα­ρι­στού­με τη ΓΑΔΑ, ιδιαί­τε­ρα το τμήμα τρο­χαί­ας, καθώς και το ΕΚΑΒ για την αμέ­ρι­στη βο­ή­θεια που πα­ρεί­χαν ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ για την ομαλή διε­ξα­γω­γή της Πο­ρεί­ας (κυ­κλο­φο­ρια­κές ρυθ­μί­σεις και ια­τρι­κή κά­λυ­ψη).
Ανα­νε­ώ­νου­με το αγω­νι­στι­κό μας ρα­ντε­βού, στις δε­κά­δες εκ­δη­λώ­σεις που πραγ­μα­το­ποιού­νται αυτή την πε­ρί­ο­δο και τις πο­ρεί­ες που συ­νε­χί­ζο­νται σε πολ­λές πό­λεις της χώρας.
Η Γραμ­μα­τεία της ΕΕΔΥΕ ευ­χα­ρι­στεί τέλος, όλους όσοι συ­νέ­βαλ­λαν με αυ­τα­πάρ­νη­ση στη διορ­γά­νω­ση της 36ης Μα­ρα­θώ­νιας Πο­ρεί­ας.
Συ­νε­χί­ζου­με κι εντεί­νου­με τη δράση μας.