Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 6 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

 Η Ελ­λη­νι­κή  Επι­τρο­πή για τη  Διε­θνή Ύφεση και Ει­ρή­νη κα­ταγ­γέλ­λει  την απο­τρό­παιαεν ψυ­χρώ- δο­λο­φο­νία  έξι (6) παι­διών το τε­λευ­ταίο 24ωρο, στα κα­τε­χό­με­να από τους Ισ­ραη­λι­νούς πα­λαι­στι­νια­κά Εδάφη.

Η απί­στευ­της βαρ­βα­ρό­τη­τας πράξη του Κρά­τους του Ισ­ρα­ήλ δεν είναι «κε­ραυ­νός εν αι­θρία». Έρ­χε­ται να προ­στε­θεί στις δο­λο­φο­νί­ες 170 και πλέον Πα­λαι­στι­νί­ων τους τέσ­σε­ρις τε­λευ­ταί­ους μήνες.
Το συ­νε­χι­ζό­με­νο έγκλη­μα της κα­το­χής, της τρο­μο­κρα­τί­ας , των κα­τε­δα­φί­σε­ων σπι­τιών Πα­λαι­στι­νί­ων, των νέων εποι­κι­σμών συ­ντε­λεί­ται υπό την «προ­στα­σία» των ΗΠΑ-ΝΑ­ΤΟ-ΕΥ­ΡΩ­ΠΑΪ­ΚΗΣ ΕΝΩ­ΣΗΣ, δια­κε­κρι­μέ­νων «υπε­ρα­σπι­στών» των «αν­θρω­πί­νων δι­καιω­μά­των» και «ελευ­θε­ριών» .
Βαριά είναι η ευ­θύ­νη της συ­γκυ­βέρ­νη­σης ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ – ΑΝΕΛ που στο πλαί­σιο της στρα­τη­γι­κής επι­λο­γής για συ­νερ­γα­σία με το κρά­τος – δο­λο­φό­νο , το έχει ανα­γο­ρεύ­σει «φίλο και σύμ­μα­χο» κι έχει υπο­βαθ­μί­σει το διε­θνές πρό­βλη­μα της κα­το­χής σε «ισ­ραη­λι­νο-πα­λαι­στι­νια­κή διέ­νε­ξη».
Απαι­τού­με από την ελ­λη­νι­κή κυ­βέρ­νη­ση να ανα­γνω­ρί­σει άμεσα το Πα­λαι­στι­νια­κό κρά­τος και να υπο­στη­ρί­ξει στους διε­θνείς ορ­γα­νι­σμούς τα δί­καια αι­τή­μα­τα του λαού της Πα­λαι­στί­νης.
Απαι­τού­με:  ΝΑ ΣΤΑ­ΜΑ­ΤΗ­ΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑ­ΞΕΙΣ ΒΙΑΣ, ΟΙ ΔΟ­ΛΟ­ΦΟ­ΝΙΕΣ ΠΑ­ΛΑΙ­ΣΤΙ­ΝΙΩΝ, ΝΑ ΣΤΑ­ΜΑ­ΤΗ­ΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑ­ΤΕ­ΔΑ­ΦΙ­ΣΕΙΣ ΣΠΙ­ΤΙΩΝ , ΟΙ ΕΠΙ­ΚΟΙ­ΣΜΟΙ ΣΤΑ ΠΑ­ΛΑΙ­ΣΤΙ­ΝΙΑ­ΚΑ ΕΔΑΦΗ.
  • Να κά­νου­με πλα­τιά γνω­στό το νέο έγκλη­μα.
  • Να συμ­βά­λου­με στη μα­ζι­κή κα­τα­δί­κη της πο­λι­τι­κής του ΙΣ­ΡΑΗΛ και των κρα­τών που τη σι­γο­ντά­ρουν
ΠΑ­ΛΑΙ­ΣΤΙ­ΝΗ ΕΛΕΥ­ΘΕ­ΡΗ, ΑΝΕ­ΞΑΡ­ΤΗ­ΤΗ, ΚΥ­ΡΙΑΡ­ΧΗ!

Η ανακοίβση δημοσιεύτηκε στον διαδικτυακό ιστότοπο της ΕΕΔΥΕ στις